Keramikkurser

Mina keramikkurser hålls här hemma hos mig på Lilla Rosarve. Min keramikverkstad är inte så stor men det brukar vara trevlig atmosfär och en härlig stämning man kan max vara sju personer men bäst är fem personer åt gången.

Kurserna som man kan boka kan se olika ut: man kanske vill ha en tjej- eller killkväll, möhippa mm. då bokar man en träff där man skapar i lergodslera man kan dreja, kavla och skulptera sen måste sakerna torka och brännas sen får man komma hit och glasera sakerna man gjort sen bränner jag sakerna, sen får man komma och hämta den färdiga keramiken.

Man kan även gå en keramikkurs som kan vara några helger eller kvällar eller gå en fast kväll i veckan som man betalar en gång i månaden som fortsätter så länge man vill. Priserna är så klart olika på vilken kurs du vill gå men här är ett prisexempel på en av kurserna. (priserna kan ändras beroende på vad materialet kostar.)

Om du är intresserad av att gå en keramik kurs hos mig är det bara att mail mig: [javascript protected email address] vad du önskar gå för kurs så skickar jag pris och information.